Tweede gala stichting Dapper Kind op komst

Foto: Perswinkel
12 april 2018, 22:06
Verlopen

Gorinchem/Asperen - Na het succes twee jaar geleden, vindt op 14 april de tweede editie van het ‘Stichting Dapper Kind’-Gala plaats. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Het gala-evenement start om 18.00 in De Schildkamp in Asperen.

Gedurende deze avond wordt men verwend met een vier-gangen diner, diverse optredens, interessante sprekers en een veiling. Stichting Dapper Kind steunt volledig op partners, donateurs en sponsors. De veilingitems zijn deze avond dan ook vrijwillig beschikbaar gesteld, om op deze manier,  zoveel mogelijk geld op te halen voor alle Dappere Kinderen.

Dagboeken voor langdurig of ernstig zieke kinderen
Stichting Dapper Kind – met kantoor vanuit Gorinchem – zet zich in voor zieke kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen. Elk langdurig of ernstig ziek kind is dapper, ongeacht zijn of haar ziekte. Daar is Stichting Dapper Kind van overtuigd. Voor hen is het DapperDagboek gemaakt, een dagboek met kleurrijke stickers voor iedere afzonderlijke situatie: de DapperPlakkers. De stickers vertellen en belonen. Met ruimte voor tekeningen, kaarten en (medische) herinneringen. Met het DapperDagboek helpen zij kinderen en hun ouders om positief om te gaan met de situatie. Met het Dagboek worden ervaringen beter verwerkt en makkelijker om te delen. Stichting Dapper Kind wil zoveel mogelijk kinderafdelingen het DapperDagboeksysteem kosteloos aanbieden, zodat zij het de kinderen kunnen uitdelen.

Meer informatie over het gala op: https://gala.stichtingdapperkind.nl informatie over de stichting: https://stichtingdapperkind.nl

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl