Onderzoek naar fusie met Brabantse zorgorganisaties

Foto: Archief
6 juli 2018, 20:05
Verlopen

REGIO - De Riethorst Stromenland, met ook locaties in het Land van Heusden en Altena, onderzoekt een fusie met twee andere Brabantse zorgorganisaties, Schakelring en Volckaert.

Om ook in de toekomst goede zorg te kunnen blijven bieden, hebben de raden van bestuur en de raden van toezicht van De Riethorst Stromenland, Schakelring en Volckaert de ambitie uitgesproken om te komen tot een fusie. Deze ambitie is vastgelegd in een intentieovereenkomst.

Daarvoor winnen de organisaties nu advies in bij onder andere de drie ondernemingsraden en drie centrale cliëntenraden. Deze adviesorganen hebben tot 1 september de tijd om de bestuurders van advies te voorzien op de ambitie en de inhoud van de intentieovereenkomst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl