Zilver op WK U19 in China voor duo Van Driel-Schoon

Foto: Facebook Beachteam Van Driel-Schoon
16 juli 2018, 21:13
Verlopen

WERKENDAM/CHINA - Na een zenuwslopende finale behalen Raisa Schoon en Emi van Driel zilver in de finale van het WK Beach U19 in Nanking, China. Deze werd gehouden op 15 juli om 14.00 uur Nederlandse tijd.

Vol geconcentreerd begon het Kadijk Beach University duo aan de finale tegen Rusland, na eerder Brazilië en China uitgeschakeld te hebben. Na de laatste time-out voor Rusland was het meteen raak voor 13-15.

“Ze hebben hier een ontzettend mooi toernooi gespeeld en trots overheerst!” zo staat er op Facebook te lezen. Met deze 2e plaats heeft het duo een plek voor de jeugd olympische spelen bemachtigt in Buenos Aires. Deze worden gehouden van 6 tot en met 18 oktober 2018.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl