Bedrijven en organisaties uit Gorinchem kunnen naar de beurs

Foto: Jacqueline Bot
10 augustus 2018, 17:29
Verlopen

GORINCHEM - Dinsdag 2 oktober 2018 organiseert de Gorinchemse Uitdaging alweer de derde Maatschappelijke Beursvloer in Gorinchem. De enige Beursvloer waar in van alles mag worden gehandeld, behalve in geld.

Tijdens een Beursvloer handelen bedrijven en maatschappelijke organisaties spullen, menskracht en adviezen. Van 15 kilo pepernoten voor een Sinterklaasfeest tot een stalen deur voor de VIS-kazemat aan de Vijfde Uitgang. Tussen 17.00 en 18.30 uur kunnen op 2 oktober in het Da Vinci College weer verrassende en inspirerende banden smeden tussen verenigingen en stichtingen en het lokale bedrijfsleven uit Gorinchem. In 2017 ontving Corbion de eerste MBO AWARD wisselbeker uit handen van Martijn Spijk, bestuursvoorzitter van de Rabobank.

Een Maatschappelijke Beursvloer brengt op een dynamische en plezierige manier vrijwilligersorganisaties en bedrijven bijeen. Een Beursvloer inspireert met het uitgangspunt dat vrijwilligersorganisaties ook iets te bieden hebben en dat ook graag laten zien. Voor aanmelding of meer informatie mail naar: info@gorinchemseuitdaging.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl