Otto van Breugel: “Informatie over afsluiting van A27 onvoldoende”

Foto: Archief
15 augustus 2018, 10:27
Verlopen

REGIO - De informatie over de afsluiting van de A27 tussen Gorinchem en knooppunt Hooipolder was niet altijd voldoende, althans dat kan geconcludeerd worden uit een enquête die het Nieuwendijkse gemeenteraadslid Otto van Breugel van CDA Altena plaatste op Facebook.

Enkele automobilisten raakten afgelopen weekeind letterlijk de weg kwijt doordat de A27 tussen Gorinchem en knooppunt Hooipolder was afgesloten. Anderen klagen op social media over de gebrekkige informatie. De ergernis over de afsluiting van de A27 is groot, stelt Otto van Breugel. Zelfs bij de Verkeersinformatiedienst van Rijkswaterstaat was verwarring over de afsluiting van de A27 bij Werkendam.

Van Breugel gaat de kwestie opnieuw aankaarten bij burgemeester en wethouders. De volgende afsluiting voor werkzaamheden staat al weer gepland. Vanaf vrijdag 7 september gaat de A27 tussen knooppunt Hooipolder bij Raamsdonksveer en de Merwedebrug bij Gorinchem dicht. Dit keer in de richting van Utrecht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl