Progressief Altena breidt veerdienst tijdens Zomerfeest uit

Foto: Progressief Altena
16 augustus 2018, 10:19
Verlopen

ALTENA/GORINCHEM - Als je na afloop van de zomerfeesten vanuit Gorinchem naar Woudrichem of Werkendam wilt, moet je tot de volgende ochtend wachten. Dat is bizar en moet anders volgens Progressief Altena.

Waarom vaart Riveer tijdens de zomerfeesten in Gorinchem om 23.30 uur voor het laatst naar bijvoorbeeld Woudrichem af? Dat zullen vele festivalgangers zich afvragen. En met name de liefhebbers van Nielson. Want Nielson start woensdag 22 augustus om 23.00 uur met zijn optreden. Het antwoord van Riveer op hun website luidt dat de zomerfeesten om 23.30 uur zijn afgelopen. Progressief Altena wil zich hiervoor inzetten.

Speciaal voor de bezoekers van de Zomerfeesten organiseert Progressief Altena een gratis veerdienst op 22 augustus. Wil je die nacht om 0.30 uur met het laatste veer mee? Stuur dan een bericht naar progressief-altenasocial@outlook.com. Tussen 19.15 en 21.15 uur staat Progressief Altena bij de aanlegplaats van het veer in Woudrichem. Daar kun je je toegangsbewijs afhalen en ontvang je informatie over de vertrekplaats.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl