Zomerfeesten Gorinchem niet geopend door burgemeester Melissant

Foto: Archief
23 augustus 2018, 20:49
Verlopen

GORINCHEM - De zomerfeesten in Gorinchem zijn dinsdagavond niet geopend door burgemeester Reinie Melissant. Ze was eerder die avond in theater De Vijf Zinnen van de trap gevallen en werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Daar bleek ze een gekneusde pols te hebben. Daarnaast heeft ze een pijnlijke knie en een scheurtje boven haar oog dat gelijmd is. Ard Blom, voorzitter van de Stichting Zomerfeest Gorinchem, heeft om 20.00 uur het officiële startsein gegeven voor de festiviteiten op de Groenmarkt. Locoburgemeester Dick van Zanten opende om 21.30 uur de zomerfeesten op de Varkenmarkt.

De zomerfeesten in Gorinchem begonnen dinsdagavond en duren tot en met zondag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl