Biesboschzwemmers actief in Oosterhout

Foto: Pixabay
27 augustus 2018, 07:46
Verlopen

OOSTERHOUT - In Oosterhout kwamen de Biesboschzwemmers in het open water en op de triatlon in actie waarbij mooie resultaten werden geboekt.

Bij de open water wedstrijd wist Ingmar Visser naar het goud te zwemmen op de 1000 meter schoolslag. Wouter van der Stelt en Robin Iking wisten beide in hun categorie naar een derde plaats te zwemmen. Beide moesten het afleggen tegen Sabrina Boekhout. Ook was zij sneller dan de jongere deelnemers Chimène Huisman, Julia Verhoeven en Nick Lisman. Anne en Rens Lisman wisten hun beste tijden met minuten aan te scherpen en Lars de Kooter was ongeveer een halve minuut sneller dan eerder dit seizoen.

Bianca den Besten, Erik Huisman en Pieter Vink waren de drie zwemmers die meededen aan de triathlon. Zij moesten 750 meter zwemmen, 20 kilometer zwemmen en 5 kilometer lopen. Alle drie hebben al enige ervaring met triathlons.

Op zaterdag 8 september organiseren de Biesboschzwemmers de Biesbosch Open Water Race ter hoogte van de Kooikamp/Vijcie in Sleeuwijk. Naast het wedstrijdprogramma kunnen ook recreanten meedoen, er zijn ook enkele zogenaamde prestatietochten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl