Verlichtingsdagen Aalst met extra afvaarten Riveer

Foto: Riveer
10 september 2018, 22:46
Verlopen

VEEN/AALST - Op 13, 14 en 15 september vinden de Verlichtingsdagen in Aalst weer plaats. Het is al heel wat jaren een begrip in de regio. Daarom vaart de veerpont tussen Aalst en Veen op vrijdag 14 en zaterdag 15 september extra tot 23.30 uur.

Tijdens het tweejaarlijkse evenement worden alle straten in het dorp sfeervol verlicht. Hiervoor kiezen maar liefst 14 buurtverenigingen ieder hun eigen thema. Van het spreekuur bij de doldwaze dokters loop je verder naar de onderwaterwereld en ben je daarna ineens getuige op een bruiloft.

Natuurlijk zijn die verlichte straten het beste te zien in het donker! Dat komt goed uit: Riveer vaart op vrijdag en zaterdag niet tot 20.50 uur zoals normaal, maar de laatste afvaart is om 23.30 uur. Download de Riveer app en regel je enkeltje of retourtje van tevoren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl