Drie procent van Aalburg is miljonair

Foto: Pixabay
13 september 2018, 09:50
Verlopen

REGIO - Het aantal miljonairs in Nederland is opnieuw toegenomen. Begin 2016 telde Nederland 112.000 huishoudens met miljonairs en dat is het grootste aantal sinds 2006, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

In de regio doet vooral Aalburg het goed. In Aalburg bezit drie procent van de huishoudens een miljoen of meer. De gemeente heeft daarmee de meeste miljonairs binnen de regio Langstraat en het Land van Heusden en Altena. In Woudrichem en Werkendam gaat het om 2 procent. 

Alphen-Chaam telt de meeste miljonairs in Brabant: 4,6 procent van de huishoudens. Sinds het CBS in 2006 miljonairs telt, is hun aantal elk jaar toegenomen, met uitzondering van 2009. Op 1 januari 2006 waren er 72.000.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl