Gratis familie event met sport en spel

Foto: Pixabay
29 september 2018, 07:26
Verlopen

GORINCHEM - De Gorcum Sportmaand wordt dit jaar afgesloten met een gratis familie event met veel sport en spel voor jong en oud. Het evenement vindt plaats in de Oosterbliek op zondag 30 september van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor kinderen is er een stempelkaart. Als de stempelkaart vol is, door aan alle activiteiten mee te doen, kunnen ze een gratis goodiebag ophalen. Denk aan activiteiten zoals volleybal spelen op een springkussen, zaalvoetbaltrucjes leren, hindernisparcours en zwemmen op het droge. Het evenement wordt georganiseerd door acht binnensportverenigingen met Gorinchem Beweegt.

De hele maand september stond in het teken van sport en bewegen van iedereen. Er waren tal van sportieve activiteiten waaraan gratis kon worden deelgenomen. Het doel van de Gorcum Sportmaand is het versterken van het Gorinchemse sportaanbod, het bevorderen van de samenwerking tussen verschillende organisaties en verenigingen en een positieve boost te geven aan de structurele sportdeelname binnen Gorinchem. Daarnaast is het voor sportverenigingen een mooie gelegenheid om zichzelf te presenteren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl