Muiterij Kantje Boord gaat het theater in

Foto: Muiterij Kantje Boord
31 oktober 2018, 21:29
Verlopen

DUSSEN/DRUNEN - Dit jaar bestaat shantykoor Muiterij Kantje Boord uit Dussen 20 jaar en dat zal worden gevierd met een heuse theatershow zaterdag 17 november 2018 om 15.30 uur in De Voorste Vennen in Drunen.

Door de jaren heen heeft het koor veel meegemaakt en een rijk repertoire opgebouwd. Met de theatershow ‘ons bestaan’ wil het shantykoor het jubileumjaar niet ongemerkt voorbij laten gaan. Niet direct een feestje, maar zeker een artistieke terugblik op de geschiedenis van het koor waar de vele eeuwen zeemanschap worden bezongen. Dit alles komt samen in de theatervoorstelling ‘Ons Bestaan’ in de Voorste Vennen te Drunen.

Onder leiding van dirigente Annemieke Kamphuis en ondersteund door dameskoor Eijgen Wijsch beloofd het een boeiende muzikale show te worden. Kaarten zijn te koop voor € 10,- per stuk (incl. koffie of thee) en verkrijgbaar bij de verkooppunten die vermeld staan op www.muiterij-kantje-boord.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl