Nieuwjaarsfeest Aalburg en omstreken 2019

Foto: Wilhelmina'26/NOAD'32
31 oktober 2018, 09:28
Verlopen

AALBURG - Na het succes van vorig jaar, bundelen voetbalclubs Wilhelmina’26 en NOAD’32 opnieuw hun krachten tijdens de jaarwisseling.

Op 1 januari zijn alle inwoners van Wijk en Aalburg en omstreken weer van harte welkom in MFC D’Alburcht in Wijk en Aalburg. Sinds 2018 is het Nieuwjaarsfeest niet meer te vinden op het Marktplein, maar is er gekozen om het binnen in MFC D’Alburcht te houden. De keuze om te verhuizen heeft goed uitgepakt, de enthousiaste en positieve reacties stroomden binnen.

De 2019-editie wordt iets groter dan zijn voorganger, met nog meer gezelligheid een bekende zanger en een andere locatie binnen D’Alburcht. Vanaf 01.00 uur wordt er geproost op het nieuwe jaar. Tickets zijn voor slechts € 6,00 (incl. servicekosten) online verkrijgbaar via: www.ticketkantoor.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl