Twee maal brons voor Rick Sonnema in Luik

Foto: Leo Sonnema
20 november 2018, 07:44
Verlopen

LUIK - Afgelopen weekend stond een groot internationale toernooi in Luik gepland met 1109 inschrijvingen uit 24 landen.

De ochtend begon Rick bij de categorie -21 jaar. Na een bye in de eerste ronde stond hij in de tweede ronde tegenover Frankrijk. Deze ronde won Rick overtuigend met 5-0 waardoor hij in de halve finale mocht uitkomen tegen Indonesië. Deze partij verloor Sonnema met 3-2.

In de herkansing stond Sonnema tegenover de Europees kampioen junioren, een hele sterke tegenstander met internationaal veel prijzen. Na een mooie partij won Rick overtuigend met 4-1 waardoor hij een zwaar bevochten 3e plaats veilig stelde.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl