André Rieu’s Nieuwjaarsconcert 2019 vanuit Sydney

Foto: freeimages.com
27 november 2018, 10:45
Verlopen

ALMKERK - Zie André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest op het witte doek voor een onvergetelijke bioscoopervaring. Zijn 2019 Nieuwjaarsconcert vanuit Sydney is in Bioscoop Hollywoud te zien op vrijdag 11 en zondag 13 januari.

De Koning van de Wals keert terug met een grootse nieuwe productie tijdens nieuwjaar 2019! André Rieu brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney, Australië. Vergezel de Maestro, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen. Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar.

Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop. De voorstellingen zijn op vrijdag 11 januari 2019 om 19.00 en om 20.00 uur en op zondag 13 januari 2019 om 15.00 en 16.00 uur. Wees er wel snel bij: reserveren kan uitsluitend nog telefonisch 0183-307286.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl