Midwinterconcert Martin Mans in Wijk en Aalburg

Foto: Archief
13 januari 2019, 11:39
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Alweer voor de zesde keer wordt in de Aalburgse kerk De Burg een concert georganiseerd onder leiding van Martin Mans. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 2 februari om 20.00 uur.

Medewerking wordt verleend door The Martin Mans Formation, vocalgroup Voice, Wim de Penning op orgel, Mark Brandwijk op de vleugel en Jantine Kalkman op de trompet. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn te koop bij diverse voorverkoopadressen in Wijk en Aalburg en Veen.

Naast de bekende liederen die de beide koren ten gehore brengen, is er ook samenzang. De opbrengst van deze avond is bestemd voor De Burg en voor de werkgroep Bulgarije. Het adres van De Burg is Oude Kerkstraat 19a in Wijk en Aalburg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl