Politie zoekt getuigen van mishandeling Werkendammer

Foto: Archief
1 april 2019, 21:05
Verlopen

OOSTERHOUT/WERKENDAM - Agenten, belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Oosterhout, kregen in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 04.10 uur een melding van een medewerker van het Cameratoezicht dat er op de Klappeijstraat in Oosterhout een vechtpartij had plaats gevonden.

De dienders spraken met het 55-jarige slachtoffer uit Werkendam die behoorlijk bloedde. Hij had een snee op zijn achterhoofd en klaagde over pijn aan zijn ribben. Hij was onder invloed van alcohol en kon niet vertellen wat er was gebeurd. Hij werd door de agenten voor behandeling naar de huisartsenpost gebracht. Na verder contact bleek dat hij aangifte doet.

De politie heeft de camerabeelden bekeken. Daaruit blijkt dat het slachtoffer door vermoedelijk twee mannen is mishandeld, waarbij hij van één van de daders een kopstoot kreeg. De politie is toch op zoek naar getuigen van het incident en de aanleiding daarvan. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Dongemond via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl