Vanaf juli vaart Riveer midzomerdienstregeling

Foto: Facebook Riveer
24 juni 2019, 22:45
Verlopen

REGIO - In de maanden juli en augustus vaart Riveer volgens een midzomerdienstregeling. Hierdoor varen de voet- en fietsveren op sommige momenten anders dan je gewend bent. De reden is een extra veerverbinding tussen Zaltbommel en Loevestein deze zomer.

Op alle routes rondom Gorinchem blijven de doordeweekse halfuurdiensten in de ochtend hetzelfde als voorheen. In de middag is ieder half uur een pont echter niet meer vanzelfsprekend voor de routes Gorinchem-Woudrichem en Gorinchem-Werkendam. De veerpont tussen Werkendam en Hardinxveld gaat nog wel standaard ieder half uur, maar op andere tijdstippen. Kies je deze zomer voor Riveer tijdens je dagje uit naar Loevestein of Vuren? Nu is het zo dat je in Woudrichem moet overstappen als je vanaf Gorinchem naar het kasteel gaat. Gedurende de midzomerdienstregeling kun je gewoon aan boord blijven zitten en vaart de pont het rondje Gorinchem-Woudrichem-Slot Loevestein-Fort Vuren. Dit geldt zowel in het weekend als doordeweeks.

Bekijk de complete midzomerdienstregeling op de website www.riveer.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl