De Hartstocht de Biesbosch is terug

Foto: Ellen Verhofstad
11 juli 2019, 16:58
Verlopen

DORDRECHT/BIESBOSCH - De Hartstocht de Biesbosch is terug, dus wandel mee op zaterdag 14 september. De wandeling is ditmaal niet door de Brabantse Biesbosch maar door de Dordste.

Tijdens deze Hartstocht kun je 5, 10, 15, 20 of 25 km wandelen over verharde en onverharde paden. Op elke route loop je langs wilgentuinen, watertjes en over bruggetjes. “Ervaar hoe geen dag in de Biesbosch hetzelfde is. De Biesbosch is altijd in beweging. Dat moet je gewoon beleven,” aldus Henk Bronkhorst. Hij kan het weten als Hoofd Beheer van het parkschap Nationaal Park de Biesbosch.

Kijk voor meer informatie op www.hartstocht.nl en schrijf je direct in. Met jouw deelname steun je ook dit keer weer de Hartstichting. Het inschrijfgeld is 15,00 p.p. inclusief wandelroute en een consumptie langs de route. Van jouw inschrijfgeld gaat minstens 7,50 naar onderzoek naar hart- en vaatziekten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl