Biesbosch Challenge gaat 5e editie in

Foto: Stichting Biesbosch Challenge
9 augustus 2019, 13:38
Verlopen

ALTENA/DRIMMELEN - Voor de 5e keer organiseert Stichting Biesbosch Challenge op 8 september het sportieve evenement de Biesbosch Challenge. Vanwege het lustrum pakt men extra groot uit. Dit jaar kunnen er meer teams meedoen, zijn er hindernissen en is er een feestelijke finish.

De start en finish is bij Ons Dorpshuys in Drimmelen. De ruwe blauwdruk is klaar en ieder jaar heeft de organisatie de uitdaging om een nieuw gedeelte van het Nationaal Park de Biesbosch te ontdekken. Deze keer gaat de route richting de Vissershang en de Aakvlaai. Een mooie route met diverse ‘special tasks’ op het pad. Het parcours beperkt zich niet alleen tot het Nationaal Park de Biesbosch. Het parcours strekt zicht uit over de gemeenten Drimmelen, Geertruidenberg en Altena. Alle mooie en bijzondere plekken zijn door de parcourmeesters zorgvuldig uitgezocht.

Het is een uitdaging voor de sportievelingen uit het gehele land en zelfs van over de landsgrenzen. Ook de Nederlands kampioenen adventure races hebben zich inmiddels al ingeschreven. De echte sportievelingen volgen een parcours van ongeveer 8 uur. Er is ook een kortere route van 6 uur. De inschrijving is per team van 2 personen. Via via de website www.biesboschchallenge.nl kunnen teams zich aanmelden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl