Lijk gevonden in gebied ‘De Dood’ in de Biesbosch

Foto: Politie
21 augustus 2019, 14:29
Verlopen

BIESBOSCH/DRIMMELEN - Op woensdag 21 augustus is een overleden man aangetroffen op een boot in de Biesbosch. De boot lag aangemeerd in het gebied 'De Dood'. Het is onbekend hoe hij is overleden, maar de politie sluit zelfdoding uit.

Rond 13.00 uur kreeg de meldkamer een melding binnen. Bij aankomst waren twee mannen en een hond aan boord. De dode man, van rond de 60 jaar oud, was al enkele uren overleden. Hoe hij om het leven gekomen is, is nog niet duidelijk. Het kan een natuurlijke dood zijn, maar een misdrijf was niet uit te sluiten en dus deed de politie een sporenonderzoek.

De andere man werd meegenomen naar het bureau om te getuigen. De brandweer heeft de hond meegenomen en overgedragen aan de dierenambulance.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl