Open Coffee Altena: zinvol netwerken en boeiend inspireren

Foto: Archief
6 september 2019, 08:49
Verlopen

ALMKERK/ALTENA - Wie van zinvol netwerken houdt, kan op 26 september terecht bij Open Coffee Altena 36.0 op Golfpark Almkreek.

Naast netwerken is er ook een moment van kennisdelen via de Espresso XL. Boeiend, kort en flashy zijn hierbij de steekwoorden. Deze Espresso XL wordt dit keer verzorgd door Rabobank Altena-Bommelerwaard. De mini-kennisdelerij start na het officieel welkom rond 10.00 uur. Voor en na deze kennissessie is er alle ruimte om te netwerken tot de klok van 11.00 uur.

Tijdens de Espresso XL gaat Gert-Jan van Beurden (BINK HR) aan de slag met het thema ‘Samen boksen we het voor elkaar!’ Van Beurden gaat in op vragen als ‘ Wat voor type ondernemer ben jij? Een vechter? Een verdediger? En hoe blijf je in de wedstrijd? Door te trainen, te investeren of te incasseren? Ga jij voor de winst?’ Een inspirerend onderwerp dus waarbij veel valt te ontdekken.

U bent welkom bij de Open Coffee Altena 36.0 op donderdag 26 september op Golfpark Almkreek, Hoekje 4 in Almkerk. De Espresso XL wordt u dit keer aangeboden door Rabobank Altena-Bommelerwaard. De meeting begint als vanouds om 09.30 tot 11.00 uur. Aanmelden, details en locaties, op www.OndernemendAltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl