Sonnema wint goud bij open West Brabantse Kampioenschappen

Foto: Sonnema
8 september 2019, 14:54
Verlopen

REGIO - Zaterdag 7 september stond voor Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg het eerste toernooi van het nieuwe seizoen op het programma.

Aankomend weekend doet Rick mee aan de ‘Boedapest Open’ in Hongarije. Dit weekend kon Sonnema dus goed gebruiken om het wedstrijdgevoel op te pakken en zijn performance weer op een wedstrijd te meten. Doordat er geen gebruik werd gemaakt van een knock-out systeem maar van een Round-Robin systeem moest iedereen het een keer tegen elkaar opnemen. De winnaar wordt dan bepaald door de meeste overwinningen en het meest aantal vlaggen.

Rick won zijn eerste 3 rondes overtuigend met de maximale score van 5-0. In de 4e en laatste ronde won hij met 4-1, waardoor Rick als eerste eindigde in zijn categorie. Het was fijn om weer een wedstrijd te draaien en op het podium te staan. De uitvoering van de kata’s kan en moet de komende toernooien nog een stuk beter, maar het begin en het vertrouwen is er.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl