Contactavond MS Vereniging Gorinchem en Altena

Foto: MS Nederland
16 september 2019, 13:18
Verlopen

GORINCHEM - De MS Vereniging Nederland - Gorinchem en omgeving en Altena nodigt al haar leden en andere belangstellenden uit voor een contactavond op woensdag 25 september 2019 om 20.00 uur in de recreatiezaal van de Boogflat, Pijlstraat-portiek 2 in Gorinchem.

Vanaf 19.30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Spreker voor deze avond is de heer Chris Schouten, directeur bij het MSVN. Binnen het MSVN-Adviesplatform vertegenwoordigt hij het Landelijk-Team. De vereniging is nog steeds in ontwikkeling en daarvoor is Chris uitgenodigd om men, binnen zijn aandachtsgebied, bij te praten en wat verder ter tafel komt.

Natuurlijk is uw eigen inbreng hierbij van harte welkom. Onderwerpen die naar voren kunnen komen zijn onder meer; Nieuw gevormde Medische Adviescommissie, vertegenwoordiging naar buiten, samenwerking MS-fonds, bemoeienis Fampyra in basispakket en het werven van fondsen. Voor meer informatie voor deze avond kunt u contact opnemen met: J. de Gier tel.: 06 252 43 030 of L. Arkesteijn 06 292 07 691.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl