Grote vertraging A27 na ongeluk op Merwedebrug

Foto: Ruben Duinker
16 september 2019, 09:26
Verlopen

GORINCHEM - Een ongeluk met een vrachtwagen en meerdere auto's leidde maandagochtend 16 september tot een grote file in de richting van Gorinchem.

Het ongeval gebeurde rond 8.00 uur op de rechter rijbaan ter hoogte van de uitvoegstrook naar Gorinchem Avelingen. Er zou sprake zijn van lichtgewonde bestuurder(s). De verkeersongevallendienst doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.  

Het ongeluk zorgde in ieder geval voor lange vertragingen vanuit Altena. Op het hoogtepunt stond er 14 kilometer file vanwege het afsluiten van de rechter rijbaan. Rond 10.30 werd de weg weer vrijgegeven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl