Geen besluit over milieustations en bussen

Foto: Archief
16 december 2020, 18:53
Verlopen

ALTENA - De gemeenteraad van Altena heeft dinsdag geen besluit genomen over de toekomst van de milieustations.

Ook een besluit over het oplossen van de parkeerproblemen van de autobussen bij Curioprinsentuin in Andel werd doorgeschoven naar februari. De nieuwe coronamaatregelen werden als reden opgevoerd. Wel besloot de raad te debatteren over een voorstel van de VVD om de verordening afvalstoffenheffing te wijzigen, gesteund door de fractie Pauline van den Tol.

Omdat het tarief voor het aanleveren van puin op de milieustations fors wordt verhoogd, werd voorgesteld de hoeveelheid die gratis aangeboden mag worden te verhogen van 20 tot 40 kilo. Na enige discussie, een korte schorsing en groen licht van wethouder Hans Tanis, ging de raad met de wijziging akkoord.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl