Online kennismaken met mbo-opleidingen tijdens open dag Da Vinci College

Foto: ROC Da Vinci College
26 januari 2021, 06:34
Verlopen

REGIO - Vrijdag 29 januari opent het Da Vinci College tussen 15.00 en 18.00 uur online de deuren voor bezoekers. Eindexamenkandidaten, ouders, verzorgers, starters zonder diploma en herintreders kunnen tijdens deze open dag vanuit huis kennismaken met de verschillende opleidingswerelden van Da Vinci.

Van Techniek tot Zorg en van ICT tot Sport en Bewegen, de toegankelijke school met vestigingen in Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en Wijk en Aalburg heeft van mbo-niveau 1 tot en met 4 alles in huis. Naast praktische informatie biedt de online open dag veel informatie over studeren aan het mbo, een bedrijvenmarkt met info over leerwerk-, en stage-bedrijven. Ook staan studenten in een (video-)chat bezoekers gastvrij te woord en vertellen zij over hun eigen studie en de sfeer op de school.

Wie hulp kan gebruiken bij het kiezen van een opleidingsrichting kan in gesprek met een studieloopbaanadviseur. Met een aanmeldlink, verkrijgbaar via de website, heb je de hele middag toegang tot het online-evenement van de kleinschalige mbo-school. Als opleider voor mbo, vavo en educatie biedt het gezellige Da Vinci College iedereen de mogelijkheid om te leren en zich te ontwikkelen. Aanmelden voor de open dag of andere kennismakingsmogelijkheden zijn te vinden op www.davinci-open.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl