Eben Haezer in race voor een ANWB-verkeersplein

Foto: Archief
25 mei 2024, 12:24
Verlopen

WOUDRICHEM - Christelijke Basisschool Eben Haezer in Woudrichem is genomineerd in de actie "Een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein".

Ruim 300 scholen hebben zich aangemeld voor de actie voor zo’n ANWB Verkeersplein en het publiek kan hier nu voor stemmen. Volgens Eben Haezer is de verkeersveiligheid rondom de school matig. Er zijn weinig aparte fietspaden en veel kruisingen. Leerlingen komen niet alleen uit de buurt, maar uit de hele stad en gaan overwegend op de fiets naar school.

Een verkeersplein is welkom om daarmee te oefenen. Als Eben Haezer het plein wint zal dit een duidelijk onderdeel van de verkeerslessen worden. Bijvoorbeeld voor herhalingslessen verkeersveiligheid op vaste dagen in de week. Zoals gezegd is het nu aan het publiek. Stemmen kan op de website van het ANWB fonds.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl