Jongerenraad vraagt om onderzoek vergroening schoolpleinen

Foto: Pexels.com
25 mei 2024, 12:11
Verlopen

WAARDHUIZEN - Tijdens een kernbezoek aan Uitwijk en Waardhuizen gingen leden van de gemeente- en jongerenraad in gesprek met kinderen.

Zij gaven daar aan graag een groen schoolplein in Waardhuizen te willen. De jongerenraad Going4Altena wil zich hier hard voor maken, in de hele gemeente, en heeft daarom een motie opgesteld waarin het college van burgemeester en wethouders van Altena wordt gevraagd onderzoek te doen naar de mogelijkheden om basisscholen in de gemeente te vergroenen en te verduurzamen.

Going4Altena hoopt dat de jongerenraad, basisscholen en kinderen, waaronder die in Waardhuizen, hierbij betrokken worden. De jongerenraad wil graag dat zij en de gemeenteraad voor het einde van 2024 hierover geïnformeerd worden door het college.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl