Bibliotheek in Wijk en Aalburg vaker open

Foto: Bibliotheek CultuurPuntAltena
26 mei 2024, 13:31
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Met ingang van woensdag 29 mei is de Bibliotheek in Wijk en Aalburg ook op woensdagmiddagen van 14.00 tot 17.00 uur open.

Vanaf dat moment zijn er, tijdens openingstijden, altijd medewerkers aanwezig waar u vragen aan kunt stellen. Ook is er de mogelijkheid om er te werken of studeren, een krant of tijdschrift te lezen aan de leestafel en onder het genot van een kop koffie of thee andere mensen te ontmoeten of een gezellig spel uit onze spellencollectie te spelen.

Om de ‘extra’ middag open feestelijk af te trappen kunt u vanaf 29 mei een gratis Boekselpakket afhalen en organiseert men in die week een workshop Bloemen schilderen met zelf gemaakte bloemeninkt, kunt u een eigen kleed maken bij de Tuftingworkshop of lekker aan de slag bij de Vilten en voorlezen-activiteit.

Meer informatie over de openingstijden en activiteiten van de Bibliotheek CultuurPuntAltena vindt u op bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl