Boerenerfdag op 24 augustus in Dussen

Foto: Boerenerfdag
26 mei 2024, 12:56
Regio Info

DUSSEN - Kom zaterdag 24 augustus naar de Boerenerfdag op het melkveebedrijf van de familie Van Veldhoven in Dussen.

Neem op de jaarlijkse Boerenerfdag een kijkje op dit moderne geautomatiseerde bedrijf, geniet van de boerenmarkt vol streekproducten terwijl de jongste bezoekers deelnemen aan leuke kinderactiviteiten. Caspar, Jolanda en hun dochters Tessa, Sanne en Kim van Veldhoven verplaatsten in 2018 hun melkveebedrijf vanuit de lintbebouwing naar het buitengebied van Dussen. Op dit bedrijf worden koeien verzorgd en gemolken en hiernaast groeien de jonge kalfjes op. Tijdens de Boerenerfdag neemt u een kijkje in de mooie stal met de melkrobots, aait u jonge kalfjes en ziet u hun landbouwmachines.

Kom op 24 augustus naar de Ruttensteeg 1a in Dussen. Toegang en parkeren zijn gratis. De Boerenerfdag is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij ieder jaar een ander boerenbedrijf in Altena zijn deuren open zet voor bezoekers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl