Dorpentoernooi Jeu de Boules Altena op 29 juni

Foto: Jeu de Boules Altena
26 mei 2024, 13:49
Verlopen

SLEEUWIJK - Jeu de Boulesvereniging Altena organiseert op zaterdag 29 juni het Dorpentoernooi Jeu de Boules Altena.

Vanuit alle kernen van de gemeente Altena zullen 1 tot 3 teams van 2 personen aan het Jeu de Boules toernooi deelnemen. Men verwacht in totaal 24 teams. Uit 15 dorpskernen hebben zich al 20 teams ingeschreven. De deelnemers worden verwacht tussen 10.15 uur en 10.30 uur. Wedstrijdleider Hans Schoenmaker zal daarna een korte toelichting geven over het toernooi en de belangrijkste spelregels. De eerste wedstrijd zal rond 11.00 uur beginnen. Na afloop daarvan wordt de deelnemers een lunch aangeboden. Na de lunch spelen zij nog 2 wedstrijden. Daarna wordt gekeken welke teams de meeste wedstrijden hebben gewonnen en welke dorpskern tot winnaar benoemd mag worden.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken op 29 juni. De locatie is het terrein aan de Griendweg 19b in Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl