Maaswaarden locatie Wijkestein zoekt vrijwilligers

Foto: Maaswaarden
26 mei 2024, 13:52
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bij Maaswaarden is men zeer blij met alle vrijwillige collega’s die er dagelijks voor zorgen dat er op diverse terreinen extra dingen gedaan kunnen worden om het woongenot van onze bewoners te veraangenamen.

Men merkt dat bewoners steeds meer behoefte hebben aan een individueel praatje en hiervoor zoekt men dan ook nieuwe vrijwilligers. Na het op een afdeling rondgaan met koffie en thee, door 2 vrijwilligers, kan daarna wat extra aandacht geschonken worden aan de bewoners die graag een praatje willen maken. In principe wil men beginnen met het tijdstip rond de avondmaaltijd tussen 16.30 en 18.00 uur, maar natuurlijk zijn ook andere mogelijkheden bespreekbaar.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u interesse? Neem dan contact op met Bert Noorloos via het e-mail adres b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl