Roparun Team Altena 280 blikt terug op bijzondere Roparun

Foto: Team Altena 280
26 mei 2024, 13:06
Verlopen

ALTENA - Zaterdag 18 mei startte Team Altena 280 als eerste team bij de Roparun op vliegveld Twenthe. Daar begonnen zij aan hun estafette tocht van 554 kilometer dwars door Nederland. Ruim 53 uur later finishten zij op de Coolsingel in Rotterdam.

De route door Nederland was mooi en afwisselend. Er waren mooie doorkomsten door verschillende dorpen en steden Het weekend kenmerkte zich wat betreft de weersomstandigheden door uitersten. De kilometers door hun eigen gemeente maakte deze editie van de Roparun voor de teamleden extra bijzonder. Een mooie en emotionele doorkomst bij Curio Prinsentuin in Andel en daarna de overweldigende doorkomst over de atletiekbaan van Altena Roadrunners in Sleeuwijk. Er was veel publiek aanwezig waaronder familie en vrienden van de teamleden. De support op de atletiekbaan gaf de nodige energie om de laatste 60 kilometers tot Rotterdam af te leggen. Maandag 20 mei rond half 5 finishte het team op de Coolsingel.

Binnenkort zal het team hun opbrengst bekend maken. Deze overstijgt nu al alle verwachtingen. Wilt u nog een donatie doen? Dat kan via www.altena280.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl