Voorjaarskoorconcert Collegium Altena voor vrouwen- en mannen

Foto: Collegium Altena
26 mei 2024, 12:52
Verlopen

WOUDRICHEM - Acht vrouwen zingen drie en vierstemmingen stukken en acht mannen doen ook iets dergelijks. Dit is het format van het voorjaarskoorconcert van Collegium Altena op 8 juni.

De vrouwen zingen een zestal liederen, waaronder het beroemde Ständchen van Schubert. De mannen zingen een viertal éénstemmige liederen van Gerald Finzi op teksten van Shakespeare en vijf vierstemmige liederen op teksten van Goethe van ene Theodor Kirchner. De vrouwen repeteren onder leiding van dirigent Ine Blom en de mannen onder leiding van dirigent Maarten van der Bijl.

Dit voorjaarsconcert belooft een fijne muzikale belevenis te worden. Het geheel staat onder leiding van Maarten van der Bijl, die ook de pianobegeleiding voor zijn rekening neemt. Dit concert is op 8 juni vanaf 16.00 uur in de RK kerk te Woudrichem. Kaarten kosten € 12,50 en kunnen besteld worden via het e-mail adres info@collegiumaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl