CDA stelt vragen over verkeersoverlast ivm afsluting A2

Foto: Archief
29 mei 2024, 19:10
Verlopen

ALTENA - Omleidingen zorgden voor lange files, vele dorpen zaten potdicht, sluipwegen in Altena raakten volledig verstopt en inwoners konden hun eigen woning moeilijk bereiken.

Voor het CDA in Altena is het volledig duidelijk. Volgens de partij is Altena hier niet tegen opgewassen. Volgens raadslid Otto van Breugel werden inwoners van Altena het afgelopen weekeinde geconfronteerd met ernstige verkeersoverlast door de afsluiting van de A2. Voertuigen werden omgeleid via de A27. Rijkswaterstaat liet weten dat de afsluiting probleemloos was verlopen, maar het CDA denkt daar heel anders over.

Voor het CDA reden om het college van burgemeester en wethouders mondelinge vragen te stellen. Zo wil de partij weten of het op de hoogte was van de verkeersmaatregelen en waarom inwoners zo gebrekkig zijn geïnformeerd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl