Informatiepunten in bibliotheken in Dussen, Rijswijk en Sleeuwijk worden gesloten

Foto: Pexels.com
29 mei 2024, 19:08
Verlopen

ALTENA - De Informatiepunten van Bibliotheek CultuurPuntAltena in Dussen, Rijswijk en Sleeuwijk worden nauwelijks bezocht.

Daarom heeft de bieb besloten deze punten te sluiten. Inwoners van die kernen kunnen met vragen in een van de andere vestigingen terecht. Voor het informatiepunt in de vestiging van Woudrichem en Wijk en Aalburg worden de openingstijden verruimt. Vanaf 1 juni zijn deze altijd open als de bieb open is. Hetzelfde geldt voor het Digi-Taalhuis van de Bibliotheek. Inwoners van Altena die vragen hebben over lezen, schrijven, de Nederlandse taal of rekenen kunnen ook gewoon binnenlopen tijdens openingstijden van de Bibliotheek op die twee locaties.

In Hank, Nieuwendijk en Werkendam blijven de spreekuren voorlopig wel op specifieke momenten. De komende periode onderzoekt Bibliotheek CultuurPuntAltena de mogelijkheden om ook in Werkendam het Informatiepunt uit te breiden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl