Kozakken Boys gedegradeerd naar derde divisie

Foto: Archief
1 juni 2024, 18:23
Verlopen

WERKENDAM - Kozakken Boys is zaterdag gedegradeerd naar de derde divisie.

De Werkendammers verloren woensdag de wedstrijd tegen Blauw Geel ’38 met 1-2. Gisteren was het dus bij de return op Sportpark de Zwaaier alles of niets. Lange tijd stond Kozakken Boys met 2-0 voor, maar Blauw Wit wist in 86e minuut de 2-1 te scoren. Aan deze stand veranderde ook na twee keer een kwartier verlenging niets meer en dat betekende: strafschoppen. Blauw Geel ’38 was trefzeker en scoorde vijf keer, maar bij Kozakken Boys miste Frenk Keukens de tweede strafschop.

Dit betekent dus dat Kozakken Boys is gedegradeerd en volgende seizoen derde divisie speelt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl