Brons voor Beachvolleybalsters in Portugal

Foto: FIVB
2 juni 2024, 13:30
Verlopen

WERKENDAM/PORTUGAL - In het weekend van 25/26 mei behaalden de Nederlandse dames Raïsa Schoon en Katja Stam een knappe bronzen medaille in het sterk bezette toernooi in Espinho in Portugal.

In aanloop naar de Olympische Spelen van Parijs komende zomer worden er op het hoogste niveau nog een aantal belangrijke toernooien gespeeld. Deze Elite-16 toernooien, waaraan de 16 hoogstgeplaatste teams van de wereld meedoen, vormen een opmaat voor de krachtsverhoudingen, en zijn voor sommige teams nog belangrijk voor plaatsing voor de Spelen.

Raïsa Schoon uit Werkendam heeft zich samen met haar partner Katja Stam inmiddels geplaatst. De laatste drie toernooien eindigden ze bij de beste vier teams, en daarmee tonen ze zich een serieuze medaillekandidaat.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl