Midzomeravondconcert Andels Fanfare Corps

Foto: Archief
2 juni 2024, 13:17
Verlopen

ANDEL - Het Andels Fanfare Corps, onder leiding van Pieter Vandermeiren, geeft op 22 juni een midzomeravondconcert.

Dit Eerste Divisie Orkest is een levendige vereniging met een mooie historie, waarbij de gezelligheid en de muziek centraal staan. Voor dit voorjaarsconcert heeft men de Koninklijke Muziekvereniging Sempre Crescendo Middelharnis-Sommelsdijk uitnodigt. Deze vereniging, opgericht in 1889, viert dit jaar haar 135-jarig bestaan. De vereniging bestaat uit een fanfareorkest, opleidingsorkest ‘Little Sempre’, een opstartorkest en een blaaskapel. Het fanfareorkest staat sinds 2017 onder leiding van dirigent Erik Rozendom. Erik Rozendom, afkomstig uit Rijssen, behaalde zijn diploma’s aan het Codarts conservatorium in Rotterdam en deed in 2017 eindexamen HaFa-directie aan het Prins Claus conservatorium in Groningen. Naast Sempre Crescendo is hij ook dirigent bij de muziekvereniging in Made en bij de musical “Soldaat van Oranje”. 

De locatie van het concert is in de Tavenu in Nieuwendijk aan de Singel 16A. De deuren gaan open vanaf 19.15 uur, aanvang van het concert is 19.30 uur. Toegang vanaf 12 jaar is € 5,00. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl