Tiende editie Gein op het Plein in Nieuwendijk op 5 juli

Foto: Archief
2 juni 2024, 14:14
Verlopen

NIEUWENDIJK - Voor de 10e keer wordt in Nieuwendijk Gein op het Plein georganiseerd. Dit jaar is het thema ‘Hawaï’.

Op vrijdag 5 juli wordt het leukste buurtfestival van Nieuwendijk geopend. Ook dit jaar heeft de organisatie haar uiterste best gedaan om voor iedereen een spetterend programma neer te zetten. Het programma start om 14.15 uur. Een rondrit met de Hank-O-Motief door het mooie Altena is er voor de ouderen. De kinderen kunnen weer springen, knutselen en spelletjes spelen. Het avondprogramma start vanaf 20.00 uur met volop muziek en gezelligheid. Om 23.00 uur wordt de dag afgesloten.

Gein op het Plein is een buurtfestival voor en door iedereen uit en rond Nieuwendijk. Kijk voor meer informatie op de website www.geinoptplein.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl