Altena doet weer mee aan NK Tegelwippen

Foto: Archief
6 juni 2024, 23:55
Regio Info

ALTENA - Altena doet ook dit jaar weer mee aan het NK Tegelwippen.

Met andere gemeenten in Nederland wordt de strijd gevoerd: welke gemeente wipt de meeste tegels en vervangt die door groen? De gemeente roept inwoners dus op om hun tuintegels te vervangen voor groen. Het aantal tegels dat daarbij gewipt wordt, kan worden doorgegeven op de website nk-tegelwippen.nl. Ze worden dan opgeteld bij de Tegelteller van Altena.

Gewipte tegels kunnen worden hergebruikt als bankje of tafeltje in de tuin, suggereert de gemeente. Maar wie zijn tegels helemaal kwijt wil, kan op vertoon van de bevestigingse-mail van het NK Tegelwippen deze tot eind oktober gratis inleveren bij een van de milieustations in Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl