Nieuwe voorstelling toneelgroep Entree

Foto: Toneelgroep Entree
15 juni 2024, 16:21
Verlopen

SLEEUWIJK - Toneelgroep Entree uit Sleeuwijk presenteert hun nieuwste voorstelling: Keuze.

Keuze sleurt de kijker in een draaikolk mee naar het diepste punt van ons bestaan. Keuze geeft een inkijk in een gezin waarbij elk gezinslid zijn verkeerde keuzes camoufleert door zijn eigen werkelijkheid te scheppen. Een vader die zijn onzekerheid verbergt in zijn afkeer naar zijn schoonmoeder. Een moeder die de wanhoop nabij is en er alleen voor staat. Een zoon die de weg van realiteit is kwijtgeraakt en het onwerkelijke werkelijkheid ziet worden. Een dochter die de huiselijke ruzies probeert te ontvluchten in haar schoonheidsidealen. En oma tenslotte, dreigt helemaal ten onder te gaan, net als de wereld door alle gemaakte verkeerde keuzes. De emoties spatten van de bühne waarmee dit gezin worstelt. In elk familielid zit een stukje herkenning dat je laat lachen, maar je ook raakt. Een spiegel met al zijn absurditeiten die je als mens laten vervreemden van wat echt telt in het leven.

De voorstellingen staan gepland op: vrijdag 21 juni 20:00 uur, zaterdag 22 juni 20:00 uur, vrijdag 28 juni 20:00 uur en zaterdag 29 juni 20:00 uur. De locatie van de voorstelling is: Heimansgatweg 1 te Werkendam. Kaarten kosten € 9,50. Kaartverkoop via deze website of voor aanvang bij de kassa (pinnen niet mogelijk).

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl