36e Truckerdag Altena geslaagd als vanouds

Foto: Gerrit de Joode
23 juni 2024, 12:20
Verlopen

ALTENA - Met ruim 100 vrachtwagens en andere bijzondere voertuigen, is de 36e editie van de Truckerdag Altena weer geslaagd.

De ongeveer 115 deelnemers, mensen met een beperking, verzamelden zich samen met de chauffeurs op het terrein van Van der Stelt in Giessen. Na de ontvangst stapte men in en kon de tocht omstreeks 10:00 beginnen.

Luid toeterend trok de stoet door Altena en genoten de deelnemers zichtbaar van de rit en zwaaide uitbundig naar het publiek onderweg. Na afloop stond een heerlijke lunch klaar en werd de dag afgesloten met een optreden van Wim van den Heuvel.

Bekijk hier de video van Altena TV:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl