Bijna 500 deelnemers voor avond4daagse Sleeuwijk

Foto: Ruben Duinker
23 juni 2024, 12:58
Verlopen

SLEEUWIJK - Met het defilé zit de avond4daagse van Sleeuwijk er weer op. Met bijna 500 wandelaars een groot succes, ondanks het regenachtige zomerweer.

Avond4daagse Sleeuwijk laat weten: “Wij kijken terug op een geslaagde vierdaagseweek. Wij willen jullie bedanken voor jullie vertrouwen, doorzettingsvermogen en gezelligheid! We zijn trots op alle 496 wandelaars en vele vrijwilligers en sponsoren.”

De dagen bestonden veeluit uit regen, “Het Nederlandse zomerweer liet ons af en toe in de steek, maar dat mocht de pret niet drukken. We hopen iedereen volgend jaar weer te zien!”, Aldus de organisatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl