Fase 2A bouwproject Achter de Schans start binnenkort

Foto: Archief
30 juni 2024, 15:51
Verlopen

WERKENDAM - In Werkendam start binnenkort fase 2A van het nieuwbouwproject Achter de Schans, aangepast naar feedback uit fase 1.

Deze fase biedt meer starters- en levensloopbestendige woningen. Na de verkoop van fase 1, met circa 150 woningen, voegt fase 2A en 2B nog eens 150 woningen toe. Fase 2A omvat 60 woningen, inclusief 25 starterswoningen en 8 levensloopbestendige tweekappers. De gemeente Altena benadrukt betaalbaarheid. Concreet betekent dit dat in fase 2 25 starterswoningen te koop komen. Deze woningen kennen een maximale verkoopprijs van 348.000 euro. Dit komt overeen met de grens voor het verkrijgen van een starterslening bij de gemeente Altena.

De wijk wordt autoluw met parkeergelegenheden in hofjes en diverse speelparkjes voor een dorps karakter. Bouwstart is afhankelijk van de verkoop.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl