Stempelactie ‘Fietsen voor m’n eten Altena’

Foto: Aangeleverd
30 juni 2024, 13:52
Regio Info

ALTENA - Fietsen voor m’n eten Altena en adviseurs van de banken uit Dussen en Hank bundelen deze zomer krachten met een zomerse stempelactie.

Ga op de fiets, of met een ander vervoermiddel, langs de deelnemende boerderijen, winkels of plukroute en verzamel zo minstens 4 verschillende stempels op de stempelkaart. Lever de stempelkaart vervolgens in bij Adviesbureau Verhoeven in Hank of Regio Advies Groep in Dussen en ontvang een leuke goodiebag.

Door uw producten in eigen streek te kopen zorgt u voor minder plastic verpakkingen, minder verspilling en steunt u de ondernemers in uw regio. Op de fiets heeft u ook nog eens extra beweging en kunt u genieten van de buitenlucht. De stempelkaart kunt u downloaden via de actiepagina fietsenvoormijneten.nl/hankdussen of ophalen bij de deelnemende verkooppunten. De actie loopt tot en met 30 augustus.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl