VVD stelt college vragen over energiecontract AquaAltena

Foto: Archief
30 juni 2024, 16:08
Verlopen

ANDEL - VVD-raadslid Jan Kolff heeft het college vragen gesteld over de beëindiging van het energiecontract voor energie en warmte aan zwembad AquaAltena.

Butterfly Orchids levert al circa 10 jaar warmte en energie aan het zwembad, maar heeft de gemeenteraad laten weten het contract voor de levering van warmte per 2 juli te beëindigen en op 23 juli ook de levering van elektriciteit te beëindigen.

Kolff vraagt het college dan ook naar de huidige stand van zaken. Het raadslid wil ook weten of het college een alternatief heeft voor warmte en stroom voor Aqua Altena. Kolff besluit met de vraag of er een kans bestaat dat het zwembad moet sluiten omdat er geen warmwater en stroom beschikbaar is.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl