Butterfly Orchids blijft toch energie leveren aan AquaAltena

Foto: Archief
2 juli 2024, 21:53
Verlopen

ANDEL - De gemeente Altena en de heer Gerben van Giessen, eigenaar van Butterfly Orchids hebben afgesproken dat het bedrijf energie blijft leveren aan AquaAltena.

De orchideeënkwekerij ligt tegenover het zwembad en levert warmte en stroom aan Aqua Altena. Wethouder Shah Sheikkariem: “Butterfly Orchids voorziet het zwembad al jarenlang van warmte en stroom. De afgelopen jaren is deze samenwerking tot volle tevredenheid verlopen en we zijn dan ook blij dat we deze kunnen voortzetten. Het zwembad is immers een belangrijke voorziening binnen onze gemeente. Kinderen, ouders en verenigingen maken optimaal gebruik van het zwembad. Ook is er in het bad zwemgelegenheid voor bijvoorbeeld mensen met reuma en dementie.

Rondom de bedrijfsontwikkeling van Butterfly Orchids spelen diverse vraagstukken. De gemeente en het bedrijf werken aan een plan van aanpak om recht te doen aan totaaloplossingen voor alle betrokkenen.  De gemeente en Butterfly Orchids hebben heldere afspraken gemaakt over het leveren van warmte en stroom. Dit geeft AquaAltena de zekerheid dat het zwembad de komende jaren voorzien blijft van energie Eerder dreigde het bedrijf het energiecontract met AquaAltena te beëindigen. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl