Wel punten voor een futloos ACKC

15 oktober 2018, 09:40

ALMKERK - De competitie wedstrijd afgelopen zaterdag was tegen Olympia in Spijkenisse. Met veel moeite kon ACKC op gelijke hoogte blijven tot 5-5.

Er was bij beide teams weinig beleving en zeker ACKC maakte fout na fout en kon zich niet in de wedstrijd spelen en was meer tegenstander van zichzelf dan van Olympia. Uiteindelijk stond er bij rust een 7-6 achterstand.

De rust werd benut om de ploeg toch weer op de rails te krijgen. Al direct kwam ACKC langszij al was het niet zonder enige moeite. Even leek ACKC afstand te nemen bij een 8-10 voorsprong maar kon dit weer niet doortrekken. Toch trok ACKC in de laatste minuut aan het langste eind, het was Natasja Kuipers die wel goed in de wedstrijd zat die de eindstand op 11-12 bepaalde. Een wedstrijd die snel moet worden vergeten, want zaterdag 20 oktober wacht de sleutelwedstrijd tegen mede koploper Korbatjo op sportpark De Alm. De aanvang is 15.30 uur.